Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Appsien lunastaminen lahjakorteilla

Pelipedan hankkeen kehittäjäopettajien ja oppilaiden iTunes lahjakortit on tänään postitettu kouluille. Ohje opettajien käyttöön tarkoitettujen lahjakorttien lunastamiseen avautuu tästä linkistä.

Oppilaiden laitteille tarkoitetut lahjakortit lataavat koulujen aluetukihenkilöt. 

Pelipedan ja portfolio-oppimisen hankkeen aihepiiriin soveltuvia appseja voi käydä tutkimassa esimerkiksi Mobiilisti maailmaan - hankkeen sivuilla tai Sormet - hankkeen julkaisuissa.

maanantai 2. syyskuuta 2013

Pelipedan teemakoulutuksiin voit jo ilmoittautua!


Kodu – peliohjelmointia oppilaiden kanssa hauskasti ja mielekkäästi” - 26.9. klo 14-16. Paikka Taivallahden peruskoulu, atk – luokka, päärakennus 2. kerros. Ilmoittaudu suoraan tästä linkistä.

MathElements – matematiikan oppimäärä esiopetuksesta kuudennelle pelaten mediakeskuksessa 17.9. klo 14-16. Paikkoja rajoitetusti! Ilmoittaudu suoraan linkistä.

SmartFeet – pelillinen oppimisympäristö.”  8.10. klo 8.30-15.30 Finlandia - talolla. Ota käyttöön SmartFeet –oppimisympäristö omalla iPadillasi! Pelipedagogiikka ja mobiili teknologia yhdistyvät hauskalla ja vaivattomalla tavalla. Opit tekemään mobiilin, liikunnallisen pelin ja myös pelaamaan sitä. Huom! samalla voit osallistua Finlandia-talollla järjestettävään Opi ja Kasva – konfrenssiin! ilmoittaudu tästä.